Annonsering

Ønsker du å annonsere for ditt firma i Mattilbud?

For hele oversikten over markedsføringsmuligheter – se følgende PDF

Vi tilbyr gode skreddersydde annonsemuligheter gjennom content-marketing og høykvalitetsannonser til kunder som ønsker å nå ut til 200 000 ukentlige mat- og tilbudsfokuserte brukere (Over 300 000 månedlige), eller som bare ønsker å øke sin merkevare for sitt produkt eller tjeneste.

Content-marketing tilpasser vi den enkelte kunden, og i Mattilbud vises det ukentlig ca. 3  millioner display-annonser og hver annonse er plassert på følgende måte.

  • Mellom tilbud for hver butikk, høyt oppe på siden
  • Mellom tilbud for hver butikk, litt lenger nede på siden

Er dette interessant for deg og din bedrift? Ta kontakt med vår markedsansvarlige Andreas Jørgensen på andreas@mattilbud.com eller ring 92463746 for videre informasjon vedrørende muligheter, priser og annonseformater.

Vi kan fikse alt av administrasjon av annonsering for våre kunder dersom dette ikke ønskes å håndteres selv. Under beskrives det også to medier hvor en selv kan kjøpe annonser på Mattilbud.

Det er mulig å kjøpe annonser direkte på Mattilbud via Widespace Market Place som er en intuitiv markedsplass for annonsekjøp. Vi guider også kunder i prosessen om nødvendig, og fikser innloggingsdetaljer om nødvendig. Se også mer informasjon her.

772b82630a18b55b686d06e1e72d2d2e

Det er også mulig å kjøpe annonser direkte via Adform-plattformen. 

adformLogo

Skjermbilde 2017-08-08 kl. 18.23.11